Röster om Titti Holmers föreläsningar och kurser

”Tack för en spännande föreläsning. Nu föll bitarna på plats!”

”Lovord! Många har hört av sig efteråt och tackat. Klokt, klargörande och roligt!”

”Du är oerhört kunnig, kompetent och strukturerad.”

”Du fick högsta betyg på de utvärderingslappar vi fick in!”

”Deltagarna får med sig så mycket från dig. Du strukturerar upp kunskapen för dem så att de kan sortera det som de lär sig.”

”Ett otroligt bra föredrag. Jag är väldigt nöjd att jag tog mig tid och lyssnade på henne, gör det också om du får chansen!”

 

 

Röster om Titti Holmer som psykolog

”Mötet med vissa människor kan förändra livet, mötet med dig blev ett sådant.”

”Detta är helt annorlunda mot alla andra samtal jag har gått i. Att jag verkligen fått något istället för ’det är okej att må dåligt’ – det är inte alls okej att må dåligt!”

”Under mina samtal hos Titti har jag växt som person. Hon har visat ett genuint intresse, peppat och ifrågasatt. Men framför allt har hon lyssnat. Det var just det jag behövde.”

”Det märks att du brinner för det du gör. Du har hjälpt mig jättemycket. Du fick det att klarna genom att spalta upp allt så tydligt.”

”Du har gett mig verktygen jag saknat för att ta makten över mitt liv!”

 

Röster om Titti Holmers bok Lycka nu

”Din bok skiljer sig från andra böcker om lycka. Den är väldigt konkret och här och nu. Det går att förändra saker och ting. Jaha, så här enkelt är det! Tack!”

“En vägvisare till det inre landskapet. Värdefullt. Som improvisationsmusik, eller det avsiktslösa samtalet. Kontakten med det otänkta.”

”Jag tycker verkligen din bok är superbra. Den är konkret och handlar exakt om det som är viktigt, fastnade särskilt för hur du poängterade att kroppen måste må bra för att man ska kunna vara lycklig. Du är klok.”

“Ett guldkorn som jag kommer att rekommendera alla mina patienter.”

“Din bok är överlägsen i sitt slag eftersom den är förklarande och ger läsaren konkreta råd tillbaka, precis det man söker som växande människa. Många tack för din insats att berika mitt liv.”