_mg_0270

Titti Holmer är legitimerad psykolog, föreläsare och författare. Hon är utbildare och konsult i stresshantering, ledarskap och mindfulness. Som en av Sveriges främsta experter på mindfulness har hon i flera år rest land och rike runt med sina populära föreläsningar och kurser där hon på ett unikt sätt väver samman mindfulness med positiv psykologi och stresshantering.

Sedan 15 år har Titti arbetat med företag, organisationer och privatpersoner för att hjälpa dem att implementera mindfulness i sin dagliga verksamhet. Titti levererar alltid matnyttiga tips och evidensbaserade metoder och brinner för att svara på frågan ”Hur?” Med lugn, medkänsla och erfarenhet ger hon konkret och tydlig kunskap som vägleder människor och organisationer till ett rikare, lugnare och mer effektivt liv.

 

Böcker:

Lycka nu – en praktisk guide i mindfulness (2009) -> Köp direkt via bland annat Bokus eller Adlibris!

Förändringskoden – fyra nycklar till förändring (2014) -> Köp här!

 

PDF – Mindfulnessövningar ur Lycka nu!

Fotogalleri:

_mg_0468

Här kan du ladda ner gratis pressfoton på Titti Holmer. Bilderna får publiceras redaktionellt i anslutning till text som handlar om Titti Holmer. Fotografens namn Johanna Hedborg skall publiceras i anslutning till bilden.

För att spara ner högupplöst bild, klicka på bilden. När den stora bilden kommer upp högerklickar du (eller ctrl-klickar om du använder Mac) och väljer “spara bild som”.

_mg_0122
_mg_0374_mg_0270Fotograf: Johanna HedborgFotograf: Johanna Hedborg

Leave a Reply