_mg_0381

Psykologmottagning 

Jag erbjuder psykologisk behandling, coachning och mindfulnessträning. De senaste 15 åren har jag arbetat inom företagshälsovård och primärvård som behandlande psykolog och som organisationskonsult. Stresshantering, nedstämdhet, ångest och utmattning är områden som jag fokuserat på som behandlare. Som handledare och coach jobbar jag ofta med ledarskap, effektivitet, fokus/koncentrationsförmåga, att nå mål och ökad livs- och arbetsglädje.

Jag coachar och behandlar privatpersoner, ledare och medarbetare och är en omtyckt föreläsare. Jag har skrivit två böcker, en om mindfulness ”Lycka nu” och en om hur vi når våra mål ”Förändringskoden”.

Vi är en privatmottagning och har inget vårdavtal. Det innebär att ett besök betalas med fullt pris och ingår inte i högkostnadsskyddet.

Ett psykologsamtal 45 min kostar 1250kr.

Betalning sker i samband med besöket. Betalning görs med Swish eller kontant. Fakturering endast efter överenskommelse. Företaget innehar F-skattsedel. Avbokning sker senast kl. 12 vardagen före bokat besök. Avbokning sker genom att sända mail till info@tittiholmer.se eller skicka sms till 070-442 18 72. Vid uteblivande av besök faktureras fullt pris för vad besöket skulle ha kostat.

Varmt välkommen att höra av dig!

För mer information kontakta Titti Holmer:
Mejl: info@tittiholmer.se.
SMS: 070-442 18 72

Leave a Reply