_mg_0123

Titti Holmer levererar alltid matnyttiga tips och evidensbaserade metoder och brinner för att svara på frågan -“Hur”?

Titti Holmer väver på ett unikt sätt samman mindfulness med positiv psykologi, stresshantering, ledarskap och effektivitet.

Titti är en av Sveriges främsta experter på mindfulness och författare till succéboken Lycka nu. Sedan 15 år tillbaka arbetar hon med företag, organisationer och privatpersoner för att hjälpa dem implementera mindfulness i sin dagliga verksamhet. Hennes rika erfarenhet av arbete med människor i förändring – volontärarbete på BRIS, samtalsterapier, kursledning, chefshandledning och utbildningar gör att hennes föreläsningar fungerar i många olika sammanhang. Med värme och engagemang bjuder hon på upplevelser från sitt eget liv liksom från de många människor som hon mött och hjälpt.

Titti Holmer beskrivs ofta som strukturerad, inkännande och nyfiken. Hennes närvaro och lyhördhet för situationen får henne att nå fram till såväl en stor publik som en liten, intim grupp. Hennes föreläsningar rör både jobbet och privatlivet samt har hög igenkänningsfaktor. Med lugn, medkänsla och erfarenhet ger hon konkret och tydlig kunskap som vägleder människor och organisationer till ett rikare, lugnare och mer effektivt liv.

Om föreläsningen Lugn och effektiv på jobbet

Bli mer effektiv samtidigt som du är lugnare, gladare och mer empatisk. Få mer gjort på kortare tid, med mindre ansträngning. Låter det nästan för bra för att vara sant? Vi lever i en tid av hög press, ständigt uppkopplade, översköljda av information och distraktioner. Hur behålla fokus? Hur veta vad som är viktigt? Du kan inte springa på alla bollar, men hur ska du veta vilken du ska springa på?

Det handlar om mindfulness, en form av mental träning med vetenskaplig evidens. Så lite som tio minuters meditation om dagen har visat sig omforma vår hjärna så att vi kan styra vårt beteende, hantera oro och grubblerier, minska irritation och bli mer inkännande. Mindfulness innebär ett förhållningssätt som hjälper dig behålla fokus och förändrar ditt sätt att förhålla dig till stress. Det gör att arbetet blir roligare, mer meningsfullt och mer kreativt. En inspirerande föreläsning om hur du skapar balans i livet, lär dig sätta gränser och avgöra vad som är viktigt.

I slutet av föreläsningen får du även verktygen för att gå från ord till handling och komma igång med fokusträningen redan idag.

Tid: 1-3 timmar

Arvode: Offert lämnas på begäran

 

Om kursen Personlig utveckling & mindfulness

Detta är en kurs för dig som är intresserad av vem du är, vad som är viktigt och vart du är på väg. Möt dig själv i en trygg miljö. Reflektera över dig själv, dina val och hur du samspelar med omgivningen. Vi arbetar med självkännedom och att ta ut en ny riktning i livet. Vi fördjupar kunskapen kring relationer och känslor. Du får också lära dig hur du hanterar ältande, grubblerier och stress samt hur du ökar din glädje i livet.

Vad får du ut av att gå kursen?

– Du får hjälp att formulera dina behov och värderingar och lär dig vikten av att prioritera rätt

– Du stärker din mentala kapacitet att hantera känslostormar och grubblerier

– Du ökar din effektivitet genom att stärka din koncentration och fokusera på rätt saker

– Du blir lugnare med hjälp av mindfulness och kroppskännedom

– Du ökar din självkänsla genom att inse att du inte måste vara perfekt

– Du ökar din glädje i livet genom att ta hand om dig själv bättre och fokusera på det som är bra i livet

– Du lär dig grundläggande kommunikationsverktyg och utvecklar dina relationer både på jobbet och privat

– Du får hjälp att formulera en personlig handlingsplan, hur du steg för steg genomför den och uppnår dina mål!

 

Tid: Heldag

Arvode: Offert lämnas på begäran

 

Självklart skräddarsyr Titti föreläsningar och kurser efter önskemål och behov. Välkommen att kontakta Titti för mer information!

Mejl: info@tittiholmer.se.

 

Röster om Titti Holmers kurser!