omslag_skuggaEfter succédebuten ”Lycka nu – en praktisk guide i mindfulness” kommer nu uppföljaren ”Förändringskoden – fyra nycklar till ett bättre liv”. Psykologen, föreläsaren och trebarnsmamman Titti Holmer har skrivit en ovanlig och varm självhjälpsbok som inte vill att du ska rycka upp dig eller tänka positivt. Tvärtom, hon visar hur vi gör fel när vi försöker skapa motivation genom målbilder och positivt tänkande. Till skillnad från vad många tror handlar förändring inte enbart om vad vi tänker eller om vår inställning till livet. Nej, det främsta hindret till förändring är istället en konflikt inbyggd i vår hjärna. Det pågår en kamp inom oss mellan våra tankar, våra känslor, vår kropp och våra handlingsimpulser.

Förändringskoden visar hur dessa delar interagerar och hur de kan hanteras individuellt. Boken ger läsaren ett unikt forskningsbaserat angreppssätt och levererar en metod för att knäcka förändringskoden.

Längst ner på sidan kan du beställa boken direkt från mig!

 

Tidigare utgivet:

Lycka nu

lycka_nuLycka är en av våra nio medfödda grund­känslor. Det är en positiv fysisk sensation. Lycka är helt enkelt att må bra, eller åtminstone lite bättre än vad du gjorde för en stund sedan. Det är något vi alla strävar efter, och vi gör vad vi kan för att undvika dess motsats – de negativa känslorna sorg, ilska, rädsla och skam.

Men vad kan man göra för att leva ett lyckligare liv? I Lycka nu visar psykologen Titti Holmer hur man framgångsrikt kan använda tekniken mindfulness för att hantera stress, ångest, missbruk, smärta, sorg, ilska, sömn­störningar och impulsivitet. Mindfulness är ett förhållnings­sätt som handlar om här och nu. Det är en teknik som har använts i tusentals år för att öka upplevelsen av positiva känslor, men den ger också hjälp att hantera svårigheter. Genom att vara medvetet när­varande i nuet kan du påverka din tillvaro, välja annorlunda och skapa det liv du vill leva.

Lycka nu bygger på författarens egen psykoterapeutiska erfaren­het och på vetenskaplig forskning om positiva känslor och mindfulness. Boken innehåller många praktiska övningar som hjälper dig att identifiera problemet, observera nuet och gå vidare mot en positiv förändring.

Beställ boken här

Categories: Nyheter